Creme fraiche toppade persikor på Cederplanka.

Marinad
2 msk Honung
2 msk Konjak
Juice från en apelsin
1 msk Citronjuice
¼ tsk Kanel
¼ tsk Riven muskot.

Övrigt
8 persikohalvor utan skal och kärna
2 dl Creme Fraiche
3 msk Honung
1 dl Mandelflarn

Förbered Cederplankan genom att skölja av den och sedan lägga den i blöt en timme före användande.

Blanda ingredienserna till marinaden.
Marinera persikohalvorna i minst en timme.

Placera de marinerade persikohalvorna på Cederplankan med kärnhusen uppåt.
Grilla i 15-20 minuter tills persikorna är genomvarma och ytan karamelliserad.

Under tiden persikorna grillas, blanda Creme Fraiche och 2 msk honung i en skål.

Vid servering, placera en klick Creme Fraiche med honung i varje persikohalva, garnera med mandelflarn och ringla lite honung på toppen.

Smaklig måltid!